Skoči na vsebino

24. aprila, 2023

Fanuc M-10iD/12

Naša robotska celica za vstavljanje insertov v orodja za brizganje plastike z robotom M-10iD/12 vam omogoča hitro in natančno vstavljanje insertov v vaša orodja za brizganje plastike.

Robotska celica za strego brizgalnega stroja z nosilnostjo 12 kg in ponovljivostjo +/- 0,03 mm.

Celica je zasnovana z najnovejšo tehnologijo in funkcijami, ki zagotavljajo enostavno integracijo v naš proizvodni proces ter zagotavljajo visoko kakovost, zanesljivost, zmogljivost in natančnost.

Celica je zasnovana za enostavno uporabo in vzdrževanje, kar vam zagotavlja minimalen časovni vložek in maksimalen izkoristek vašega proizvodnega procesa.

Prednosti

  1. Povečana učinkovitost: Robotska celica lahko opravlja delo hitreje in učinkoviteje kot človeški delavci, kar pomeni, da se proizvodni cikel skrajša in poveča proizvodna učinkovitost.
  2. Večja natančnost: Robotska celica lahko zelo natančno opravlja svoje delo, kar je ključno za proizvodnjo visokokakovostnih izdelkov. Robot lahko opravlja iste naloge vedno znova z enako natančnostjo, kar zmanjšuje možnosti za napake.
  3. Manjše število napak: Roboti so zasnovani tako, da imajo vgrajene funkcije za preverjanje napak, kar zmanjšuje možnost za napake pri proizvodnji.
  4. Boljša varnost: Robotska celica lahko opravlja ponavljajoča in monotona dela, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe delavcev.
  5. Povečana prilagodljivost: Roboti so zasnovani za prilagajanje različnim proizvodnim scenarijem in lahko z lahkoto opravljajo različne naloge, kar omogoča večjo prilagodljivost pri proizvodnji različnih izdelkov.
  6. Enostavno upravljanje: Robotska celica je enostavna za upravljanje in zahteva minimalno število delavcev, kar zmanjšuje stroške proizvodnje.

 

Vse te prednosti prispevajo k povečani učinkovitosti in produktivnosti ter k proizvodnji visokokakovostnih izdelkov v strogu brizgalnega stroja.

Ekipa Plastika Bevc

Zadnje novice

Standard tekstur VDI 3400

Prenesi

Katalog izdelkov

Katalog izdelkov

S klikom na spodnjo povezavo prenesete katalog izdelkov.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.