Skoči na vsebino

Podpora pri izdelavi orodja

Za izdelavo plastičnega kosa potrebujete orodje. Če razvijate nov ali obstoječ izdelek in orodja zanj še nimate, vam lahko pri tem pomagamo. Nudili vam bomo podporo pri samem načrtovanju ter vas povezali z našim zunanjim partnerjem, ki bo orodje izdelal po dogovorjenih zahtevah in standardih.

+ Strokovna pomoč in svetovanje pri načrtovanju

+ Zagotovljena kompatibilnost orodja z našimi stroji za brizganje

+ Optimiziran proces in krajši razvojni časi

Koraki do novega orodja.

1. Načrtovanje izdelka

Za izdelavo orodja za brizganje plastike potrebujete 3D model, ki vam ga lahko pomagamo ustrezno prilagoditi. Na podlagi tega lahko določimo cilje, zahteve in časovnico ter pripravimo ponudbo za izdelavo orodja ter brizganja plastike.

2. Izdelava orodja

Ko je ponudba potrjena pošljemo izhodišča orodjarju in lahko se začne proces natančnega načrtovanja ter izdelave orodja. Izkušeni strokovnjaki bodo s pomočjo naprednih tehnologij izdelali ustrezna orodja za injekcijsko brizganje vašega plastičnega kosa.

3. Brizganje plastike

Ko je orodje izdelano lahko pričnemo s procesom injekcijskega brizganja palstike. Izdelali bomo željene količine plastičnih kosov, z izbranimi materiali in aditivi ter v določenem časovnem okvirju. Po končani proizvodnji vam bomo plastične kose dostavili oz. pripravili za prevzem.

Navodila za načrtovanje.

Za pravilno načrtovanje plastičnega kosa smo pripravili navodila, ki vam bodo pomagala pri ustreznem definiranju detajlov.
Pogosta vprašanja
Seveda. Lahko nam že pred začetkom kakršnega koli sodelovanja pošljete vaš NDA, ki ga bomo podpisali in vam ga poslali nazaj.

Da, vedno radi pomagamo pri nadgradnji produkta. Z našim znanjem vam lahko pomagamo prilagoditi produkt, da bo ustrezen za tehnologijo brizganja plastike.

Obstaja veliko prednosti: krajši dobavni roki, večja fleksibilnost proizvodnje, manj težav pri iskanju različnih ponudnikov, večja cenovna učinkovitost, več storitev na enem mestu in za nekatere najpomembnejše – mir v glavi.

Da, v podjetju imamo skladišče, v katerem so vsa orodja primerno skladiščena in ustrezno konzervirana. Izdelke lahko pošljemo na željeno lokacijo, obenem pa nudimo tudi oblikovanje posebnih nalepk, kot so črtne kode z logotipi podjetja, saržami, ipd.

Želite izdelavo orodja?

Navodila za načrtovanje

Navodila za načrtovanje

Standard tekstur VDI 3400

Prenesi

Katalog izdelkov

Navodila za načrtovanje

S klikom na spodnjo povezavo prenesete Navodila za načrtovanje

Katalog izdelkov

S klikom na spodnjo povezavo prenesete katalog izdelkov.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.